woensdag 26 januari 2011

Wat een gedoe is het toch...

... al dat uitpakken van die dozen, in elkaar zetten van kasten en ons afvragen waar we alles kwijt gaan kunnen. Het goede nieuws is natuurlijk wel dat alles in de container de reis overleefd heeft. Enkel de plastic wasmand bleek niet opgewassen tegen de reis.

Nu zijn we al 2 dagen druk bezig met alles in te richten, maar de lounge/living staat nog helemaal vol met dozen, kastonderdelen en electronica, dus wie weet komen we toch nog iets tegen wat het niet meer doet.

Intussen rijden we ook al enkele dagen rond met onze Mazda, en heb ik het voor de eerste keer aangedurfd om langs de verkeerde kant van de weg te rijden. Met zo'n automaat rijden is eigenlijk best wel handig, maar het links rijden en de vlotte rijstijl van de Kiwi's is toch wennen. We zijn intussen ook lid van de AA (nee, die andere AA), dus als er dan toch eens een keer een band moet vervangen worden, zijn we snel geholpen.

De komende dagen is er dus vooral veel verhuiswerk te doen en niet zoveel tijd om te internetten; de vaste ADSL-aansluiting is ook nog niet geregeld - videochatten zit er nog even niet in.

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat ik zo ver bij jullie vandaan woon, anders kwam ik graag helpen.
    Succes jullie twee!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk huis hebben jullie gevonden.
    We blijven jullie volgen.
    Oom Piet en tante Ina

    BeantwoordenVerwijderen