dinsdag 22 maart 2011

Een weekje vrij!

Vrijdagavond waren we uitgenodigd op een pot luck party bij de lerares van mijn skilled migrant programme: het idee van pot luck is dat elke gast zelf wat klaarmaakt, zodat het in een buffetvorm kan aangeboden worden. Aangezien we zo'n cross cultural mix van deelnemers hebben, was het dus een bijzonder exotisch buffet. Mijn favoriet was de butter chicken met zelfgemaakt naan brood van mijn Indische klasgenoot: heerlijk! J1 had een quiche klaargemaakt: niet echt Nederlands, maar misschien wel wat Belgisch? Het smaakte in elk geval: op het eind van de avond was er geen enkel stukje quiche meer over.

De reden voor de pot luck was het feit dat we nu klaar zijn met lesgedeelte van het programma: volgende week gaan we elk naar onze "stageplaats". Een probleempje: nog niet iedereen weet waar hij/zij volgende week verwacht wordt, en ik ben één van hen. Nu ja, vanmiddag kreeg ik wel een telefoontje dat ik waarschijnlijk morgen een gesprek heb bij de MAF. Wat ik begreep, is dat ze een behoorlijk uitdagende klus hebben, dus het zou wel mooi zijn als ik daar echt aan de slag zou kunnen als "intern" (in het Engels klinkt het toch beter dan "stagiaire").

Ik ben voor de rest ook best wel druk geweest in deze vrije week: gisterenochtend ben ik me gaan aanmelden als vrijwilliger voor de RWC2011, met als voorkeur "media operations" (lees: kabeltjes aansluiten voor internetverbindingen voor journalisten). Geen idee of ik mijn voorkeur krijg, of ergens ticketjes kan gaan afscheuren: als ik vrijwilliger word, krijg ik wel een superflashy kostuumpje, dus alleen al daarvoor doe ik het :)

En vanochtend had ik weer een echt sollicitatiegesprek, weer bij Inland Revenue (mijn vorige sollicitatiegesprek was op niets uitgedraaid). Deze keer had ik het idee dat het interview panel veel enthousiaster was, ze waren zelfs al luidop aan het denken hoe ik mijn specialistische kennis zou kunnen delen met de andere business analysten... En zelfs als het weer niets wordt, is het natuurlijk wel een goede oefening om zoveel mogelijk interviews te doen, gewoon om te oefenen :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten